Főoldal Cégbemutató Eszközpark Szolgáltatások Referenciák Partnereink Elérhetőségek

Látványtervezés

     Szeretné látni, hogy fog kinézni a színpad? Előre szeretné látni a színeket és a formákat? Esetleg az Ön partnere szeretne a terveiről egy látványos fotót kapni előre? Helyszíni bejárás során méretet veszünk a rendezvényhelyszínről és elképzeléseit egy héten belül megtervezzük és a látványtervet továbbítjuk Önnek!

     

Komplett rendezvények, koncertek

     Felszerelésünk mennyiségéből és sokoldalúságából adódóan bármilyen igényt képesek vagyunk kiszolgálni. Számtalan céges party, termékbemutató és koncert megvalósításában vállalunk főszerepet.

 
     

Fénytechnika

     A mai kor kívánalmainak megfelelő, világszínvonalú koncerteken is használatos hagyományos analóglámpákkal, valamint intelligens és robotlámpákkal valósítjuk meg a megrendelők által megálmodott látványt. A technikát és a látványelemeket nagyteherbírású alutraverzek és tartóelemek segítségével rögzítjük.

 
     

Hangtechnika

     Hangrendszerek a házibuliktól a nagykoncert hangosítására is alkalmas mennyiségig és minőségig. Teljes kiszolgálás, mikrofonozás, monitor- és frontrendszer, effektek.

 
Az ön rendezvénytechnikai partnere - Postacím: 1276 Budapest Pf. 158. - Tel: 06/20-500-3360, 06/20-424-6862 - Email: info@soundmagister.hu